tisdag, december 01, 2009

Rött är julens färg


Kärlekens, värmens och julens färg. Idag är det första dagen på den sista månaden för det här året och äntligen kan vi lägga gråtrista november bakom oss. Vi ser fram emot en glädjens högtid med god mat och dryck och härligt umgänge med familj och vänner. Det spelar ingen roll hur mycket julsaker och prydnader vi köpt på oss sedan tidigare år, vi vill ändå uppdatera julpyntet i år också och här kommer lite tips:
Den söta kökshandduken med små nöffar på hittar du hos Lagerhaus och där finns också hjärtljuset och de söta glöggmuggarna med hjärtan på. Julstjärnan köper du på Rusta och hos Indiska finns ljusstaken i form av ett vinglas. Övriga produkter hittar du hos Åhléns.

1 kommentera gärna här:

MissPkm sa...

Håller absolut med dig. Nytt pynt varje år är ett måste. Jag har faktiskt börjat med en ny tradition att köpa en ny julgranskula varje år som ska representera året som varit. Började med det förra året då jag gifte mig... Älskar julen!!

Undrar om du skulle kunna göra mig en bamsetjänst. Det är så att jag försöker förverkliga en av mina drömmar - skriva en bok. Och undrar om du skulle kunna gå in på min sida http://misspkm.blogspot.com/2009/12/perfect-woman.html och svara på mina 3 frågor. Kommer vara dig för evigt tacksam. Många goa julkramar till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...