onsdag, juli 23, 2008

Hallå där!

Nu har jag haft denna blogg i lite mer än ett halvår och besökarantalet växer hela tiden. Det skulle vara jättekul om du som läser skrev en snabb hälsning till mig genom en kommentar så jag får möjligheten att besöka din trevliga blogg (om du har någon) eller bara får en glimt om vem du är som besöker mig.
Jag själv är 34 år och gift. Vi bor i ett bostadsrättsradhus i en länga om fyra. Vi trivs jättebra här men det finns alltid saker att fixa till eller renovera. Närmast på agendan att pricka av är att göra en renovering light av hallen dvs att sätta en ny tapet på en vägg som är målad i mörkrött nu, få till lite mer förvaring och bygga in fästet för propparna med ett skåp.

2 kommentera gärna här:

Anonym sa...

Hejsan!
Självklart ska jag berätta vem jag är. Jag är en kvinna som uppnått en rätt mogen ålder som nästa torsdag fyller jämt. Väldigt jämt!! :) Lever med man och två av hans barn. Mina två och ett av hans barn är redan utflugna. Gillar heminreding och fotografering. Båda har blivit stora intressen på senare år. Hoppas på en bra kamera till min födelsedag.:)
Tycker din blogg är jättetrevlig. Har ingen egen än så länge men vi får se....
Ha en skön dag
/Kerstin

Lotta sa...

Hej Kerstin!
Jättekul att du hörde av dig. Jag får önska dig en trevlig födelsedag och många gratulationer till dig!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...