lördag, juni 04, 2011

Renovering light på G


Då var det dags att ta tag i vad som nu är vardagsrum med soffor och TV och som nu ska bli ett rum där det ska ätas mycket god mat och där vi ska umgås med vänner och familj. Det ska bli en matsal/matrum eller vad det nu kan heta.
Idag har det inhandlats tapeter och det blir en tapet ur InTrades kollektion Un Bisou De Mme Pitou - den på bilden fast med en silvervit bakgrund. Visst är den helt underbar med alla färger, fjärilar och blommor.

Det var inte planerat att vi skulle köpa bord och stolar idag men IKEA har ju haft lite kampanj på bord + 6 st stolar om man är IKEA Family medlem och eftersom det erbjudandet bara gäller t o m den 6 juni så slog vi till. Matbordet NORDEN hade vi bestämt sedan länge att vi ville ha men vi hade inte bestämt vilka stolar vi skulle ha till. Vi provsatte dessa NORRNÄS stola som ingick i kampanjen och kände att vi satt riktigt bra på dom samtidigt som de är riktigt snygga i modellen - stilrena och eleganta. En liten sak som jag funderar på är om jag ska byta klädsel på sittdynan men det får jag bestämma senare.

Det här blir ett av sommarens projekt och ett annat är att vår bostadsrättsförening ska byta ut vårt luftbehandlingsaggregat. Det sitter just nu ovanför fläkten och spisen i köket men som nu ska flyttas till kallvinden och då får vi en ny snygg fläktkåpa istället. Samtidigt så hoppas vi kunna ta bort vårt vita standardkakel, som vi har som stänkskydd och sätta dit FASTBO väggplattor i svart/rutigt istället. Att vi väljer en billig väggplatta från IKEA till köket beror på att vi inte vill lägga ner så mycket pengar på köket innan vi totalrenoverar det någongång i framtiden, men jag tror att det kan bli riktigt snyggt i alla fall.

0 kommentera gärna här:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...