torsdag, september 16, 2010

Boardwalk Empire


Boardwalk Empire har sverigepremiär den 1 november på Canal+Series. Av det jag läst om denna serie så verkar den riktigt lockande att följa eller vad sägs om att Martin Scorsese har producerat och manus är skrivet av Terence "Sopranos" Winter. Steve Buscemi spelar huvudrollen och serien utspelar sig i 1920-talets Atlantic City bland gangsters och korrupta politiker.

"Amerika står inför stora förändringar, spritförbud råder, en börskrasch väntar bakom hörnet och landet har just börjat återhämta sig efter första världskriget.
Vid New Jerseys södra kuststräcka breder vid denna tid lyxhotell och nattklubbar ut sig, och nöjespirerna lockar till sig såväl fattig som rik. Enoch "Nucky" Thompson (Steve Buscemi) är Atlantic Citys mäktigaste man, en bondfångare till politiker som upprättat ett imperium för spritsmuggling. Han gör affärer med ökända notabiliteter som Al Capone och Lucky Luciano. Men han är inte ohotad på tronen och när serien börjar har han FBI:s ögon på sig samtidigt som krafter inom den egna organisationen vill se honom störtad." (press Canal+)

Klicka här för att se en trailer.

0 kommentera gärna här:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...