onsdag, augusti 12, 2009

En favoritblomma!


Jag gillar lättskötta blommor och växter. Det ska inte vara för omständigt att ha det lite fint omkring sig och då passar Calandivan alldeles utmärkt bra. Dessutom finns den i så många härliga färger och en av mina favoritfärger är (som ni kanske märkt) just rosa. Calandivorna på bilden är just nu planterade i en större fyrkantig skål och står ute på trädgårdsbordet som dekoration.

4 kommentera gärna här:

Cel'Dara sa...

Kallar du denna lättskött??! Jag lyckas aldrig med dom (varken dessa eller dom "enkla") oftast dör dom innan dom är överblommade. Och om jag väl lyckas hålla liv i dom tills dess så får jag dom inte att blomma igen. Hur fasen gör man??

Gardiner & Praliner sa...

Jag kan väl förtydliga att jag försöker att hålla dom vid liv så länge det går och dör dom ja, då köper jag nya, så tyvärr kan jag inte svara på hur man gör. Med lättskött menade jag att de är släkt med fetbladiga växter som t ex taklökar och de överlever ju det mesta ; )

Cel'Dara sa...

Hehe..oj.. förlåt.. jag läste min kommentar igen och upptäckte att den nog lät lite arg. Men det var inte så jag menade ju! ;-)

Gardiner & Praliner sa...

Ingen fara. Jag tog det absolut inte på det sättet : )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...