onsdag, februari 18, 2009

Nasaleze mot pollenallergi

Jag vet att det kanske är i tidigaste laget att tipsa om en produkt mot pollenallergi men Nasaleze fungerar även på annan typ av luftburen allergi som t ex mot katt och hund och det får vi som är allergiker stå ut med året om. Jag är själv allergisk mot all typ av klassisk pollen som börjar på våren med utslagna träd och fortsätter över sommaren med gräspollen. Dessutom är jag väldigt allergisk mot katter och har även i pricktest fått utslag mot hund så jag vet vad jag talar om. Innan jag upptäckte Nasaleze så har jag haft de traditionella medicinerna som ögondroppar, nässprej och tabletter (och dessa har inte varit billiga mediciner heller) men trots en kombination av tre olika mediciner så har jag bara känt en lindring av symtomen och inte en hjälp mot dom. Vid svåra pollensäsonger har jag fortfarande haft kli i ögonen och nysningar trots att jag använt alla dessa mediciner. Av en slump när jag satt och slösurfade en kväll förra våren hittade jag till den här sidan och efter att ha läst om Nasaleze kände jag att det var väl värt att prova. Sagt och gjort, dagen därpå inhandlades en första flaska för 129 kronor (billigt också!) och det fungerade.
Jag har inte känt några allergisymtom alls sedan jag började använda Nasaleze. Inget kli i ögonen, inga nysningar eller nästäppa vare sig under vår- och sommarperioden eller i kontakt med pälsdjur.
Nasaleze är ett naturläkemedel och eftersom pulvret man andas in lägger sig som en gelé in näsan så följer det med den naturliga vägen när den gjort sitt och hamnar på så sätt aldrig inne i kroppen, vilket traditionella mediciner gör.
Ta chansen och prova. Jag tänker aldrig gå tillbaka till de traditionella medicinerna så länge som Nasaleze fungerar på mig.

3 kommentera gärna här:

Emmas hem på landet sa...

Bra tips! Ska absolut köpa det till min sambo som brukar må riktigt dåligt under pollensäsongen. Hjälpte det även mot katt-allergi?

Gardiner & Praliner sa...

Ja, absolut. Katter släpper ifrån sig pollenliknande partiklar som hindras från att komma in i kroppen av geléet som bildas i näsans slemhinnor.

Anonym sa...

Jag har också en längre tid lidit av allvarlig hösnuva och kattallergi och precis som dig har jag nu gått över till Nasaleze. Innan använde jag antihistaminer och kortison men deras effekt kunde inte mätas med den hos Nasaleze! Rekommenderas starkt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...