måndag, december 01, 2008

Ljuvliga decembermånad


Äntligen har vi kommit till en av de mysigaste månaderna på året. När det är mörkt och kallt ute tänder vi ljus, kryper upp i soffan framför en bra film eller bara umgås över en god middag inomhus. Om man mot all förmodan vill eller måste gå ut kan man njuta av trädgårdar och fönster som dekorerats med vackra adventsljus och stjärnor. En runda på sta'n för att hitta den där speciella julklappen är inte heller helt fel och när fötterna känns trötta kan man ta stegen mot närmaste café för en varm kaffe latte eller choklad. Blandskivorna med den bästa julmusiken har tagits fram för att kunna spelas så ofta som möjligt för den rätta julstämningen.
Håll med mig om att december är härlig!

2 kommentera gärna här:

Josefin sa...

Jag håller med dig, december är en underbar månad. Det är så mysig med alla tända ljus och julförberedelserna. Det sämsta är att det tyvärr inte brukar bli snö i december här i södra Sverige..

:)

Gardiner & Praliner sa...

Att få snö lagom i början av december som ligger kvar över jul och nyår är ju önskedrömmen och det ultimata för julstämningen men bor man i södra halvan av Sverige så får vi nog vänja oss vid en grön jul tyvärr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...