Igår gjorde jag en stor sats köttfärsbiffar av ett 1,2 kg paket köttfärs från frysen. Jag gjorde två smakvarianter.
Förutom en halva av paketet köttfärs (ca 600 g) och 2 st ägg i vardera bunken så hade jag i:
Smaksättning 1: 1 hel bit riven parmesanost + ca 10-12 st grovstrimlade soltorkade tomater i olja
Smaksättning 2: 1 pkt Philadelphiaost oliv + 1 burk Santa Maria kapris + 1 pkt Apetina fetaost
Båda smaksättningarna blev mycket goda. Som tillbehör kan man servera bulgur, kokt potatis, ris eller pasta och så en fräsch nyskuren sallad. MUMS!
Förutom en halva av paketet köttfärs (ca 600 g) och 2 st ägg i vardera bunken så hade jag i:
Smaksättning 1: 1 hel bit riven parmesanost + ca 10-12 st grovstrimlade soltorkade tomater i olja
Smaksättning 2: 1 pkt Philadelphiaost oliv + 1 burk Santa Maria kapris + 1 pkt Apetina fetaost
Båda smaksättningarna blev mycket goda. Som tillbehör kan man servera bulgur, kokt potatis, ris eller pasta och så en fräsch nyskuren sallad. MUMS!
0 kommentera gärna här:
Skicka en kommentar